tn-service.dk

ProfessionelStuntman med styr på sikkerheden & altid med et smil

Mit navn er thor nielsen og jeg udfører og assisterer med stunts. Alle stunts bliver udført nøje planlagt og ikke uden at nogle føler sig komfortable.

At alle parter er komfortable og nøje instrueret giver et bedre resultat, både for cast og crew.

 

Jeg kører desuden med & på alt der kunne tænkes.

profil og data

HEAVY HITS/FALLS

Heavy hits er en betegnelse for fald der ser ekstra hårde ud, f.eks. at skulle falde ned af en trappe eller rammes af en bil.

water

Vand er et udfordrende miljø at arbejde i, men et af mine ynglings. Om det er sikkerhed for cast & crew i og omkring vand eller det er en kampscene i vandet, eller bare falde i vandet.

 

Jeg er dertil tidligere heliktoperredder fra Søværnet og har den nødvendige erfaring.

fights

Slåskampe er den mest almindelige form for stunts, dog ikke sagt at det er nemt. At få en slåskamp til at se voldsom og gritty ud kræver noget helt andet end en flot scene med diverse kampsport.

burns

Burns kan både være et full-body burn som er hele kroppen, hvilket selvfølgeligt kræver en række sikkerhedsting, men der findes også naked burn, som er “pletvise” på den nøgne hud.

Cars

Har i en biljagt, noget vild kørsel, eller bare vil have sikkerheden på plads i en scene der indeholder biler skal i bare give et kald.

Det er nemlig ikke alle der er klar over at stuntperformere er yderst sikre bag et rat, og kan snildt indgå i en scene selvom bilen bare kører almindeligt.

high falls

High falls er en kunst i sig selv, at kunne få et fald fra højder til at se fedt ud, samtidig med at hver bevægelse er kontrolleret.

rigging

Dette er både som safety og stunts. 

Dvs. at man kunne rigge en fotograf op til at hænge på siden af en bygning, hvis han synes det skud er fedt.

Eller hvis der f.eks. skal foregå en eksplosion og en stuntperformer skal flyve tilbage.