tn-service.dk

Hvem er manden bag Iarngreiper stunts

Mit navn er Thor, og så kaldet Termo Thor . Jeg er ejer og stifter af Mjølner Energi. 

 

Da jeg som uddannet elektriker blev introduceret for termografering kunne jeg ikke helt slippe det. Det fortsatte i Søværnet da jeg fik ansvar for at opdatere termografering af eltavler og uddanne nye folk, samt dokumentere disse.

Det er enormt spændende og fascinerende hvad man kan med sådan et kamera og lidt viden bag – og da priserne på termografering er høje og uforudsigelige, så vidste jeg præcis hvad jeg ville foretage mig. Da miljøet og har stor betydning for mig, og ved at vi alle bruger mindre energi sparer vi samtidig på vores miljø plus vores regninger. En ægte win-win.

 

Jeg har dertil videreuddannet mig, både indenfor termografi og senere energivejleder, da vi i disse år skal passe bedre på vores klima samtidig med at vi kan passe bedre på vores varmeregninger.

professionelle stunts med fokus på sikkerhed.

profil og data

Book et uforpligtende møde

Er du klar på at høre mere om hvordan jeg kan skabe værdi i jeres produktion?

 

Så book et uforpligtende møde. Udfyld blot formularen og vi kontakter dig for at bekræfte mødet.

SERVICES

SAFETY

BÅDE CAST OG CREW SKAL KUNNE FØLE SIG SIKKER, SELV VED DE FEDESTE SKUD.

Water

SELV UNDER VAND TILBYDER JEG STUNTS OG SIKKERHED.

Burns

JEG har RELEVANT ERFARING INDENFOR BURNS, BÅDE NAKED SKIN OG BODYBURNS.

Fights

FÅ EN KAMPSCENE TIL AT SE RODDET OG GRITTY ELLER FLOT KOREGRAFERET.