tn-service.dk

Manden bag Megingjord

Thor startede Megingjord Marine i 2022 i henblik på at servicerer landets både og skibe, da havet og sejladsen altid har haft en speciel plads i hans hjerte. Efter at have uddannet sig elektriker tog han i Søværnet som sejlende elektriker og sejlede verden rundt i 6 år. I den tid blev han uddannet erhvervsdykker, for det var da ikke nok bare at være på havet – man skal da også nedenunder. Men tiden væk fra familien bliver svært over længere tid, så Thor ville forlade Søværnet, men ville stadig arbejde med skibs elektronik. Da slog det ham; Megingjord Marine! En måde at fastholde et greb på sejlerlivet samtidig med at være hjemme hos familien. Og selvfølgeligt Megingjord, da det er tordenguden Thors styrkebælte.

VI TILBYDER

Marine elektronik

Fejlfinding, Instrumenter, Galvanisk Tæring, Installation, El-tjek, Lys & Lanterner, Batteribanke & Ladere, Pumper og meget, meget mere.

Dykning

Støbning, undervands-skæring, undervandssvejsning, videoinspektion, tykkelsesmåling, bjergning og meget meget mere.

Undervands arbejde

er du i tvivl om hvor varmen forsvinder hen? Vi finder ud af hvor og vejleder til hvordan det kan ændres

Privat og erhverv

Ved eventuelt at efterisolere, få nye ruder, eller andet kan du spare på din el- og vandregning

Vi udfører kvalitetsarbejde under sikrede forhold .

Efter at have arbejdet som sejlende elektriker hos Søværnet i 6 år, kan jeg stå inde for at alle opgaver udføres ud fra et højt sikrings- og kvalitetsniveau. 


Priser: 

Timepris: 812,5 inkl. moms pr. påbegyndt time

Udkaldspris: 1875 inkl. moms pr. påbegyndt time

Megingjord marine udfører alt i Marine Elektronik & Dykning.

Vi kan hjælpe dig med lige præcis dit skibs problem. Om det er fejlfinding, helt nye installationer kontrol af anoder eller en rensning. Om det er svagstrøm eller stærkstrøm har vi de fornødne erfaringer.